Certificeren voor KOMO

logo-komo-los.JPG

KOMO certificering = een  investering in marktsucces. 

KOMO is hét keurmerk voor bouw en infra. Sinds 1962, dus al meer dan 55 jaar! Bekijk uw voordelen met het KOMO-certificaat in dit filmpje. Als een product, bouwproces of dienst voor de bouw- en infrasector is voorzien van het KOMO-keurmerk, dan staat de kwaliteit direct vast. En voldoet het aan alle private kwaliteitseisen, maar óók aan alle wet- en regelgeving. Inclusief die van de aanstaande nieuwe bouwwetgeving (Wet kwaliteitsborging voor het bouwen). Met het KOMO kwaliteitskeurmerk heeft u altijd een voorsprong. Bekijk hier ook het filmpje van KOMO-KiK over de Wkb. 

Alleen  KOMO-certificatie biedt u dit

KOMO is een uniek keurmerk voor bouw en infra, met een internationale reputatie die zich uitstrekt over maar liefst 48 landen. Alleen het KOMO-keurmerk biedt u deze voordelen in onderlinge samenhang:

  • voldoen aan alle kwalificaties van de aanstaande Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb wet bouw). Want KOMO is ‘kwaliteit zoals beloofd’;
  • internationale slagkracht: KOMO wordt herkend als kwaliteitskeurmerk voor bouw en infra in veel belangrijke markten op vier continenten;
  • voorrang in de markt: ieder goed bestek schrijft producten en processen met KOMO-certificaten voor. Nu al – en onder de Wkb wet helemaal;
  • concurrentievoordeel. Alles wat het KOMO-keurmerk draagt is preferent, uitstekend verzekerbaar en onderscheidt zich van alle andere aanbieders.

KOMO is hét kwaliteitskeurmerk voor bouw en infra en is een internationaal begrip. Het KOMO keurmerk wordt beheerd door de Stichting KOMO. SKH geeft KOMO®-kwaliteitsverklaringen uit aan producenten c.q. leveranciers van hout, houtproducten, houtconstructies, overige producten en diensten. KOMO®-kwaliteitsverklaringen kunnen zijn:

Wat bereikt u met het KOMO keurmerk?

Een producent c.q. leverancier krijgt een KOMO®-kwaliteitsverklaring als het product of dienst dat zij levert voldoet aan de eisen zoals die zijn gesteld in de zogenaamde beoordelingsrichtlijn en wanneer dat is vastgesteld en wordt gecontroleerd door een objectieve toetsing door een onafhankelijke deskundige, zoals SKH in Wageningen. SKH is gespecialiseerd in KOMO certificering van o.a. hout en bouwcomponenten, daken, deuren, houten en houtachtige plaatmaterialen, polymeerproducten en speeltoestellen. Omdat het KOMO keurmerk een zeer brede acceptatie kent en geldt als een preferente kwaliteitsonderscheiding, biedt het een uitgelezen bijdrage aan uw marktposities.

KOMO keurmerk voor uw organisatie? SKH staat u graag terzijde

SKH is dé geaccrediteerde certificatie-instelling voor het behalen of vernieuwen van KOMO-certificaten gebaseerd op een beoordelingsrichtlijn. In SKH vindt u een ervaren certificatie-instelling met klantfocus, toewijding en expertise. Neem contact op voor meer informatie over SKH en het KOMO keurmerk.

KOMO en SKH. Zekerheid met meerwaarde.