Samenwerkingspartners

SKH werkt met verschillende partners samen voor het uitvoeren van de controles, o.a. voor FSC®, PEFC en STIP Chain of Custody certificering.

placeholder

Stichting Erkend Groen

Voor het aanbieden van FSC®, PEFC en STIP Chain of Custody certificering werkt SKH samen met Erkend Groen . Binnen deze samenwerking worden de controles bij de certificaathouders in deze sectoren uitgevoerd door gespecialiseerde auditoren van Erkend Groen. De auditoren die Erkend Groen inzet voor  controles, zijn hiervoor gekwalificeerd door SKH. De activiteiten van de Erkend Groen worden daarnaast door het interne controle- en monitoringsprogramma van SKH gecontroleerd.

Voor meer informatie over stichting erkend groen klik hier.

SCCI,  Stichting Certificatie Creatieve Industrie

Voor het aanbieden van FSC® en PEFC Chain of Custody certificering in de creatieve industrie en de grafimedia sector, werkt SKH samen met de SCCI. Binnen deze samenwerking worden de controles bij de certificaathouders in deze sectoren uitgevoerd door gespecialiseerde auditoren van de SCCI. Zij hebben namelijk de kennis en ervaring van de processen binnen de creatieve industrie. De auditoren die de SCCI voor deze controles inzet, zijn hiervoor gekwalificeerd door SKH. De activiteiten van de SCCI worden daarnaast door het interne controle- en monitoringsprogramma van SKH gecontroleerd.

Voor meer informatie over SCCI klik hier.

VHC Van Hulsen Consulting

Voor het aanbieden van FSC® en PEFC Chain of Custody certificering werkt SKH samen met VHC Van Hulsen Consulting. Binnen deze samenwerking worden de controles bij de certificaathouders in deze sectoren uitgevoerd door een gespecialiseerde auditor van VHC Van Hulsen Consulting. De auditor die VHC Van Hulsen Consulting voor controles inzet, is hiervoor gekwalificeerd door SKH. De activiteiten van VHC Van Hulsen Consulting worden daarnaast door het interne controle- en monitoringsprogramma van SKH gecontroleerd.

Voor meer informatie over VHC Van Hulsen Consulting klik hier.