BRL 0815 Garagedeuren

Staat het KOMO-keurmerk ergens op? Dan is de kwaliteit zoals beloofd.

Garagedeuren met aangetoonde kwaliteit: KOMO certificaat BRL 0815

Staat het KOMO-keurmerk ergens op? Dan is de kwaliteit zoals beloofd. Dat wordt bij herhaling gecontroleerd door onafhankelijke deskundigen, conform vooraf vaststaande eisen. Garagedeuren die aan alle markt- en overheidseisen voldoen, kunnen KOMO-gecertificeerd worden volgens de normen die zijn vastgelegd in de beoordelingsrichtlijn BRL 0815 Garagedeuren. Bent u producent van garagedeuren en wilt u deze laten certificeren volgens BRL 0815 Garagedeuren? Dan bent u voor het KOMO certificaat bij SKH aan het juiste adres.

BRL 0815 Garagedeuren materiaalonafhankelijk

De kwaliteitseisen die worden gesteld voor het behalen van het KOMO certificaat BRL 0815 Garagedeuren zijn materiaalonafhankelijk. Dus: of de garagedeuren die u produceert nu vervaardigd zijn van metaal, hout, kunststof of een ander materiaal, u kunt altijd de meerwaarde van het KOMO-certificaat benutten. Welke kwaliteitseisen zijn relevant voor het KOMO certificaat op basis van BRL 0815 Garagedeuren? Uiteraard het Bouwbesluit, maar ook specifieke eisen waar het betreft bewegende delen, toegepaste materialen en hulpmaterialen (zoals schroeven, lijmen en verven), veiligheid en de specificaties van eventueel aanwezige elektrische bediening.

Met KOMO voorsorteren op de Wkb wet

Onder de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb; ook wel de Wkb wet bouw genoemd) moet bouwkwaliteit aantoonbaar worden gemaakt. Producten en processen waarvan de kwaliteit bij voorbaat geborgd is, krijgen een sterke en preferente positie.

KOMO is (anders dan CE-markering) een keurmerk en wel hét keurmerk dat kwaliteit voor bouw en infra onderscheidt. Met een KOMO certificaat sorteert u dus met maximaal resultaat voor op de Wkb – en bereikt u een belangrijke voorsprong op concurrenten die geen producten kunnen leveren die zijn voorzien van KOMO certificaat op basis van BRL 0815 Garagedeuren. SKH vertelt u hier graag meer over. Neem gerust contact op!

BRL 0815 Garagedeuren: SKH certificeert uw bedrijf

SKH in Wageningen is de aangewezen certificatie-instelling voor een KOMO certificaat op grond van BRL 0815 Garagedeuren. En voor veel andere relevante KOMO certificaten, maar ook voor certificatie inzake ISO, VCA en MVO. Bij SKH mag u rekenen op een aandachtig certificatieproces met klantfocus. SKH opent (garage)deuren die voor andere gesloten blijven.