SKH reikt KOMO certificaat en 300e Erkende Aansluiting uit aan Timmerfabriek Ebbers

Maarten Ebbers van Timmerfabriek Ebbers ontving donderdag 22 september het KOMO certificaat ‘Houten buitendeuren concepten I en II’.

Lees verder onder de afbeelding
foto-oscar-uitreiking-certificaat-aan-tifa-ebbers-d-d-22-09-2016-img-0727

Tijdens de feestelijke uitreiking overhandigde Oscar van Doorn, directeur van SKH, daarbij ook het 300e SKH Erkende Bouwbesluit Aansluitdocument.

De markt kiest voor KOMO-kwaliteitsverklaringen, omdat die zowel de vraag als de aanbodzijde van de markt precies de zekerheid bieden die men wenst. SKH verstrekt sinds 2016 aan certificaathouders, indien van toepassing, ook een ‘SKH Erkend Bouwbesluit Aansluitdocument’. Met deze zogenoemde Erkende aansluiting, die de ‘oude’ Erkenning heeft vervangen, wordt aangetoond dat SBK (Stichting Bouwkwaliteit) heeft geconstateerd dat voldaan wordt aan het Bouwbesluit. Oscar van Doorn: “Met andere woorden: KOMO plus SKH = Kwaliteit en Erkende aansluiting. Dat staat helemaal los van CE-markering. Vreemd dat daar soms verwarrende berichten over naar buiten worden gebracht.” De timmerfabriek gericht op innovatie en gekenmerkt door Lean productie heeft haar aantoonbaar kwalitatief hoogwaardige productengamma hiermee verder uitgebreid.