KOMO certificaat Houten buitendeuren voor Van Eck Trappen en Kozijnen

Jan Komdeur van SKH heeft vanmorgen, 1 oktober, het KOMO® certificaat voor Houten buitendeuren uitgereikt aan directeur Hans Tholen van Van Eck Trappen en Kozijnen te Son en Breugel.

Lees verder onder de afbeelding
foto-uitreiking-komo-certificaat-houten-buitendeuren-aan-dhr-h-tholen-van-van-eck-d-d-01-10-2019

Dit KOMO® certificaat is afgegeven op basis van de eisen zoals gesteld in de BRL 0803 ‘Houten buitendeuren’. Belangrijk is dat een deur voldoet aan de door de markt gewenste kwaliteitsvoorschriften en dat de consument daarmee vertrouwen heeft dat hij voldoende zekerheid krijgt. Een KOMO® certificaat biedt dit.

Voordat tot certificering overgegaan kan worden is de deur uitvoerig getest op verwering, vormstabiliteit, inbraak en wind- & waterdichtheid. Het kwaliteitssysteem van de certificaathouder, de periodieke controle door SKH en het jaarlijks beproeven van de deur waarborgt de zekerheid dat de kwaliteit die gevraagd wordt, bij voortduring wordt geleverd.

Bij van Eck Trappen en Kozijnen kunnen ze nu al eenvoudig de bewijslast overhandigen waar om gevraagd gaat worden in de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB).