Kennis van zaken en persoonlijke aandacht

SKH certificeert producten, processen en personen voor bedrijven en organisaties in de sectoren veiligheid, milieu, industrie, bouw, dienstverlening en agriculture. Dat doen we met kennis van zaken en persoonlijke aandacht. U kunt rekenen op onze meedenkkracht en op een uitstekende service. Want SKH staat voor: zekerheid met meerwaarde.

Wat wij niet doen, wat wij vinden en wat ons onderscheidt

  • Wij certificeren niet in vakgebieden waar wij geen verstand van hebben;
  • Wij vinden dat inhoud boven vorm gaat;
  • Wij onderscheiden ons door onze werkwijze, die onze klanten in staat stelt beslissende stappen vooruit te zetten;
  • Wij investeren in blijvende relaties en zien onze klanten als waardevolle partners, die het allerbeste verdienen.

Proces

skh-referentie-0005.jpg

Risico’s beheersen, efficiënter werken, eindresultaten borgen, voldoen aan wet- en regelgeving: zorgvuldige procescertificering geeft zekerheid op grond van onafhankelijk vastgestelde, objectief meetbare criteria.

Persoon

skh-referentie-klein0008.jpg

De menselijke factor is voor nagenoeg elke organisatie onmisbaar. En hoe intensiever we automatiseren, des te meer dat geldt. Medewerkers krijgen immers grotere verantwoordelijkheden; de impact van hun doen en laten neemt navenant toe. 

Product

skh-referentie-0002.jpg

U wilt een product of meerdere producten laten certificeren? SKH voorziet u van de keurmerken die u nodig heeft om succesvol te kunnen opereren. Wij verzorgen niet alleen certificering van eindproducten, maar ook van halffabricaten en componenten. SKH kent de nationale en internationale normeringen, biedt tientallen jaren ervaring en bovendien: zekerheid met meerwaarde.