SKH

SKH staat op de BouwBeurs, kom je ook?

Van 4 t/m 8 februari klopt het hart van de bouw in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is SKH van de partij. Je vindt ons in hal 10, stand F022, waar we je graag bijpraten over KOMO, ISO, STIP, FSC, PEFC, VCA en ATEX. Ook voor informatie over actuele onderwerpen zoals de verlijming van steenstrips, single part productie en richtlijnen voor het plaatsen op de bouw (in het kader van de wet kwaliteitsborging) bent u van harte welkom!

Meer informatie

Eerste PEFC-bosbeheercertificaten

bosbeheercertificaten.jpg

Datum: 21-06-2016

De drie PEFC-certificaten voor duurzaam bosbeheer in Nederland zijn toegekend aan eigenaar Wim Boom van Landgoed De Barkel, aan Hans Gierveld van Landgoed Twickel en aan Jan Zandvoort van Landgoed Weldam. 

Daarbij was het Overijsselse landgoed De Barkel de eerste boseigenaar die met Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB) in zee ging op het gebied van PEFC-boscertificering.

In Nederland is met de drie certificaten nu in totaal 2.470 hectare bos PEFC-gecertificeerd. Kees Boon, voorzitter van PEFC Nederland, is daar zeer mee ingenomen: "Het is mooi dat boseigenaren in Nederland nu een keuze hebben. Met PEFC hebben ze een manier van certificeren voor hún eigen manier van duurzaam bosbeheer die voldoet aan de internationaal gestelde eisen. Dat levert een goede aansluiting op de markt voor gecertificeerd hout."

Op de foto vlnr Oscar van Doorn (SKH), Jan Zandvoort (Landgoed Weldam), Evan Buytendijk, Kees Boon (PEFC Nederland) en Hans Gierveld (Landgoed Twickel).

Deel dit artikel op LinkedIn: