Dakvenstermeesters Montage Keurmerk

SKH heeft de opleiding van dakvenstermeesters beoordeeld en geeft persoonscertificaten af van het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk.

SKH heeft de opleiding van dakvenstermeesters beoordeeld en geeft persoonscertificaten af van het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, gebaseerd op de beoordelingsgrondslag BGS-009. Dakvenstermeesters Montage Keurmerk is hét merkonafhankelijke kwaliteitskeurmerk voor de montage van daglicht producten (zoals dakramen) in het hellende of platte dak. Het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk wordt beheerd door Dakvenstermeesters B.V., gevestigd in Elst. SKH geeft persoonsgebonden certificaten af aan vakmensen (zzp’ers, aannemers etc.) welke voldoen aan de criteria en de trainingen hebben gevolgd die door SKH erkend zijn. Onderstaande persoonsgebonden certificaten kunnen worden uitgegeven door SKH:

  • Daglicht & Hellend Dak
  • Daglicht & Plat Dak
  • Daglicht & Ruimtewinners
  • Daglicht & Dakterras
  • Daglicht & Solar
  • Daglicht & Monumenten

Wat bereikt u met het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk:

Indien u een door SKH afgegeven persoonsgebonden certificaat kunt overleggen is het voor de opdrachtgever (particulier, aannemer, woningbouwvereniging etc.) in één oogopslag duidelijk dat u de cursus met goed gevolg heeft afgerond en daarmee beschikt over de juiste kennis voor de montage van een daglichtproduct in het hellende of platte dak. De cursus van dakvenstermeesters is door SKH erkend op basis van SKH-BGS 009 “Beoordelingsgrondslag voor de montage van daglichtsystemen in daken” met daarbij aandacht voor:

  • de eisen het Bouwbesluit met betrekking tot het plaatsen van daglichtproducten
  • praktische voorschriften die een juiste plaatsing van het daglichtproduct mogelijk maken.

Overeenkomstig de voorwaarden in de SKH-BGS 009 vindt er tweejaarlijks een herbeoordeling plaats. Certificaathouders van het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zijn in het bezit van een persoonsgebonden pas als onafhankelijke bewijs. Een uitgelezen kans om u op basis van vakmanschap en kwaliteit te onderscheiden.

Dakvenstermeesters Montage Keurmerk en SKH.
Zekerheid met meerwaarde.