Certificeren voor KOMO-KlimKeur® ladders en trappen

SKH is geaccrediteerd om professionele ladders en trappen te certificeren voor het KOMO-KlimKeur® kwaliteitskeurmerk.

SKH is geaccrediteerd om professionele ladders en trappen te certificeren voor het KOMO-KlimKeur® kwaliteitskeurmerk. Een professionele ladder of trap die voorzien is van KOMO-KlimKeur® certificaat en -sticker voldoet gegarandeerd aan alle in Nederlandse wet- en regelgeving gestelde eisen voor kwaliteit en veiligheid. Objectief getoetst. KOMO-KlimKeur® wordt beheerd door de Stichting KOMO.

Wat bereikt u met het KOMO-KlimKeur® keurmerk?

Uit veiligheidsoverwegingen heeft Nederland strenge wet- en regelgeving met betrekking tot het professioneel gebruik van klimmateriaal. Zijn door u gefabriceerde of geïmporteerde ladders en trappen door SKH gecertificeerd met KOMO-KlimKeur®, dan is voor werkgevers en werknemers in één oogopslag zichtbaar dat uw product voldoet aan:

  • NEN 2484 voor professioneel gebruik (Arbo);
  • Warenwet, Besluit Draagbaar Klimmaterieel;
  • relevante extra veiligheidseisen.

Het KOMO-KlimKeur® certificaat én de opvallende productsticker die daarbij hoort zijn het onafhankelijke bewijs. De aanschaf van professionele ladders en trappen met dit keurmerk is dan ook een bewuste en veelgemaakte keuze in de markt.

KOMO-KlimKeur® voor uw ladders en trappen? SKH staat u graag terzijde

In SKH vindt u een ervaren certificatie-instelling met klantfocus en expertise. SKH certificeert voor KOMO-KlimKeur®  neem contact op voor meer informatie over SKH en het KOMO-KlimKeur® keurmerk.