Certificeren voor ISPM15 / SMHV Registratie

SKH in Wageningen is geaccrediteerd om uw organisatie te certificeren voor ISPM 15 en te registreren voor SMHV.

SKH in Wageningen is geaccrediteerd om uw organisatie te certificeren voor ISPM 15 en te registreren voor SMHV. ISPM 15 staat voor International Phytosanitary Measure 15 en SMHV voor Stichting Markering Houten Verpakkingen. SMHV beheert het ISPM 15 keurmerk in Nederland voor de NVWA. In de wereldstandaard ISPM 15 zijn maatregelen vastgelegd om te garanderen dat levend ongedierte zich niet via houten verpakkingen verspreidt.

Wat bereikt u met het ISPM 15 keurmerk?

ISPM 15 schrijft een zodanige behandeling van houten verpakkingen voor, dat eventueel aanwezige schadelijke organismen worden gedood. Hout dat gebruikt wordt voor de vervaardiging van houten verpakkingen en zogenoemd stuwhout dienen voor internationaal transport behandeld en gemarkeerd te worden. ISPM 15 geeft onder meer aan welke producten behandeld dienen te worden, de methoden die hiervoor zijn toegestaan en de wijze waarop de markeringen op deze producten dient te worden aangebracht. Met ISPM 15 wordt u probleemloos wereldwijd transport gegarandeerd.

ISPM 15 / SMHV Registratie? Naar SKH in Wageningen

In SKH vindt u een ervaren certificatie-instelling met klantfocus en expertise. SKH certificeert ISPM 15 en SMHV registratie met aandacht en open oog voor uw belangen. Neem contact op voor meer informatie over SKH, het ISPM 15-certificaat en SMHV registratie.