Zekerheid met meerwaarde

skh-referentie-0007.jpg

Product, proces of persoon certificeren? SKH biedt u zekerheid met meerwaarde. De zekerheid van het certificaat van uw keuze. Plus de meerwaarde van bewezen meedenkkracht, uitstekende service, kennis van zaken en jarenlange ervaring. Die meerwaarde maakt het verschil. En dat merkt u.

Een certificeringsinstelling kiezen

Certificeren doet u omdat u met een certi­ficaat betere markt­kan­sen tegemoet ziet. Of omdat het moet. Waarom kiest u voor SKH als certificatie-instelling?

  • SKH certificeert alléén in branches en vakgebieden waarin SKH uitgebreide materiekennis heeft;
  • SKH beschikt over een uitstekende reputatie;
  • SKH denkt pro actief mee met opdrachtgevers, waardoor producten, processen en personen niet alleen een certificaat verwerven, maar ook materieel groeien in relevantie en potentie.

Met andere woorden: kiest u SKH als certificatie-instelling, dan gaat certificeren aanzienlijk verder dan een ‘verplichte exercitie’. U bouwt aan de ontwikkeling van producten, diensten, mensen en succesvolle processen. Een investering met resultaat.

Voor welke certificering naar SKH?

SKH verzorgt certificeringen voor producten, processen en personen in de markten Veiligheid, Milieu, Industrie, Bouw, Dienstverlening en Agriculture.
Bekijk alle keurmerken