PEFC Chain of Custody

SKH is geaccrediteerd om uw organisatie te certificeren voor het PEFC Chain of Custody (‘handelsketen’) certificaat.

Certificeren voor PEFC Chain of Custody (PEFC CoC)

SKH is geaccrediteerd om uw organisatie te certificeren voor het PEFC Chain of Custody (‘handelsketen’) certificaat. Dat keurmerk geeft aan dat uw klant een product koopt dat is gemaakt van hout uit een PEFC-gecertificeerd en dus verantwoord beheerd bos. PEFC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certifiction schemes. Wereldwijd is het bosbeheer van circa 270 miljoen hectare bos voorzien van een PEFC certificaat. Het PEFC keurmerk wordt in ons land beheerd door PEFC Nederland.

Wat bereikt u met het PEFC keurmerk?

Veel afnemers vragen om een PEFC CoC certificaat. SKH zorgt dat u daaraan kunt voldoen. Het PEFC keurmerk op producten en/of grondstoffen geeft de zekerheid dat een deskundige, onafhankelijke partij (een certificatie instituut) objectief heeft vastgesteld dat deze afkomstig zijn uit bossen die voldoen aan de duurzame PEFC bosstandaard. Wereldwijd voldoet het bosbeheer van circa 270 miljoen hectare bos aan de eisen van PEFC. SKH wordt vaak gekozen als certificatie instituut voor PEFC Chain of Custody, omdat SKH in de hout- en papierindustrie kan bogen op een uitstekende reputatie.

Certificeren voor PEFC Chain of Custody? SKH in Wageningen

Als u wilt certificeren voor PEFC Chain of Custody nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek. In SKH treft u een ervaren specialist in certificering met bewezen meerwaarde. Wij certificeren voor PEFC met open oog voor uw belangen en begeleiden u naar het door u gewenste resultaat. Neem gerust contact op voor meer informatie over het PEFC CoC keurmerk en SKH.

PEFC Chain of Custody en SKH.
Zekerheid met meerwaarde.