Kwaliteitssysteemcertificatie NEN-EN-ISO 9001

SKH is geaccrediteerd om uw organisatie te certificeren voor ISO 9001. ISO 9001 is een internationaal erkende norm die de eisen omschrijft waaraan een kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen.

SKH is geaccrediteerd om uw organisatie te certificeren voor ISO 9001. ISO 9001 is een internationaal erkende norm die de eisen omschrijft waaraan een kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. De norm ISO 9001 is eigendom van de organisatie International Organization of Standardization (ISO) in Genève, dateert oorspronkelijk uit 1987 en wordt regelmatig herzien.

Wat betekent ISO 9001 certificatie?

Certificatie voor ISO 9001 betekent dat een onafhankelijke, externe partij (certificatie instelling) vaststelt of het kwaliteitsmanagementsysteem van uw organisatie aan de gestelde eisen voldoet.

Wat toont u aan als uw organisatie ISO 9001 is gecertificeerd?

  • U voldoet aan de eisen van uw klanten;
  • Uw product voldoet aan relevante wet- en regelgeving;
  • U voldoet aan eisen van de organisatie zelf.

De nadruk bij certificeren voor ISO 9001 ligt op het creëren en behouden van klanttevredenheid, het bewaken van kwaliteitszorg en het onderhouden van een permanent verbeterproces in de organisatie.

ISO 9001 certificaat verwerven? SKH staat u graag terzijde

In SKH vindt u een ervaren certificatie-instelling met klantfocus en expertise. SKH certificeert voor NEN-EN-ISO 9001 normenserie met aandacht en open oog voor uw belangen. Neem contact op voor meer informatie over SKH en een NEN-EN-ISO 9001 certificaat.

ISO 9001 en SKH.
Zekerheid met meerwaarde.