Werkwijze SKH

Audit processen

In het proces van certificatie of controle van de certificatie eisen gebruiken de SKH auditoren de relevante controle technieken verzameld in de term audit. Hierbij zal de auditor het bedrijf/organisatie /afdeling toetsen of het aan de gestelde eisen voldoet. Bij het niet voldoen wordt er een afwijking geschreven. De gecontroleerde partij dient dan overeenkomstig de spelregels van het schema de non conformiteit op te heffen.

De bevindingen worden vastgelegd in een rapport op basis waarvan afhankelijk van de type conclusie het certificaat wordt verstrekt, geweigerd, gehandhaafd, vernieuwd, geschorst, hersteld, of wordt ingetrokken. Welke situatie voor u van toepassing is, krijgt u te horen van de auditor.

Het gebruik van de naam SKH, SKH logo of certificatie logo’s van SKH.

Het verwijzen naar SKH door het noemen van de naam of gebruik SKH logo op de website is toegestaan. De eisen voor het gebruik van de certificatie logo’s van SKH staan in de betreffende certificatieregeling en in het Reglement voor Certificatie te vinden onder documentatie

Waar opereert SKH?

Voor productcertificatie gericht op de Nederlandse markt, voor CE-CPR certificatie gericht op Europa bezoekt SKH bedrijven in alle landen van de wereld. Dit onder de voorwaarde dat het land veilig is om te bezoeken. Management certificatie vindt voornamelijk plaats voor in Nederland gevestigde bedrijven.