Organisatie

Onafhankelijkheid

skh-referentie-0006.jpg

Het management en de directie van SKH verklaren hierbij dat voor een betrouwbaar en transparant certificatieproces het van wezenlijk belang is dat betrokkenen onafhankelijk/onpartijdig zijn van de bedrijven die certificatie wensen.

Onze mensen

Onze mensen

Werken bij SKH

Open sollicitaties (uitsluitend met curriculum vitae, cijferlijst en referenties) kunt u mailen naar mail@skh.nl, t.a.v. de heer P. A. Kipp. 

Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. P.A. Kipp, telefonisch bereikbaar op: 0317 - 45 34 25 of p.kipp@skh.nl.

Klachten/beroepen

Indien u een klacht heeft kunt u zich wenden tot SKH. Deze klacht zal worden afgehandeld volgens de klachtenprocedure

Zekerheid met meerwaarde

skh-referentie-0007.jpg

Product, proces of persoon certificeren? SKH biedt u zekerheid met meerwaarde. De zekerheid van het certificaat van uw keuze. Plus de meerwaarde van bewezen meedenkkracht, uitstekende service, kennis van zaken en jarenlange ervaring. Die meerwaarde maakt het verschil. En dat merkt u.

Werkwijze SKH

In het proces van certificatie of controle van de certificatie eisen gebruiken de SKH auditoren de relevante controle technieken verzameld in de term audit. Hierbij zal de auditor het bedrijf/organisatie /afdeling toetsen of het aan de gestelde eisen voldoet.