SKH

SKH staat op de BouwBeurs, kom je ook?

Van 4 t/m 8 februari klopt het hart van de bouw in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is SKH van de partij. Je vindt ons in hal 10, stand F022, waar we je graag bijpraten over KOMO, ISO, STIP, FSC, PEFC, VCA en ATEX. Ook voor informatie over actuele onderwerpen zoals de verlijming van steenstrips, single part productie en richtlijnen voor het plaatsen op de bouw (in het kader van de wet kwaliteitsborging) bent u van harte welkom!

Meer informatie

Markten & klanten

Milieu

skh-milieu-dienstverlening-small.jpg

Milieuzorg, duurzaamheid, duurzame bronnen, milieu-managementsystemen en het beheersen van risico’s op milieugebied zijn investeringen in een schonere toekomst. 

Bouw

skh-bouw.jpg

SKH, van oorsprong stevig geworteld in de houtwereld, wordt beschouwd als een aangewezen certificatie-instituut voor een groot aantal beeldbepalende productgroepen in de bouw.

Dienstverlening

skh-dienstverlening.jpg

Certificeren met SKH maakt kwaliteit van dienstverlening inzichtelijk en toont aan dat de dienstverlener volledig voldoet aan de voor hem (en zijn markt) relevante wet- en regelgeving. 

Agriculture

skh-agriculture.jpg

De Nederlandse agrarische sector is nauw verweven met de wereldeconomie. 17% van de Nederlandse export van goederen en diensten komt voor rekening van deze branche. 

Veiligheid

skh-veiligheid.jpg

Veiligheidsrisico’s zijn van alle tijden. In professionele situaties zoals op bouwlocaties en binnen productieomgevingen, maar ook in huiselijke sfeer speelt veiligheid een belangrijke rol. 

Industrie

markten-en-klanten-industrie-foto.jpg

Het kwaliteitsmanagement van ondernemingen in de industriële sector is een belangrijk aandachtspunt voor SKH.