SKH

SKH staat op de BouwBeurs, kom je ook?

Van 4 t/m 8 februari klopt het hart van de bouw in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is SKH van de partij. Je vindt ons in hal 10, stand F022, waar we je graag bijpraten over KOMO, ISO, STIP, FSC, PEFC, VCA en ATEX. Ook voor informatie over actuele onderwerpen zoals de verlijming van steenstrips, single part productie en richtlijnen voor het plaatsen op de bouw (in het kader van de wet kwaliteitsborging) bent u van harte welkom!

Meer informatie

Certificeren voor VCA

vca-logo-2000x1138px-rgb-2-0.png

SKH is geaccrediteerd om uw organisatie te certificeren voor VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Het VCA certificaat is er voor aannemers die werkzaamheden verrichten waarbij sprake kan zijn van persoonlijk letsel, brand of ontploffingsgevaar. Het VCA schema wordt beheerd door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV).

Wat geeft het VCA-certificaat aan?

Als uw organisatie VCA is gecertificeerd, geeft dat aan dat uw organisatie zodanige systematieken heeft geïmplementeerd, dat er veilig en verantwoord wordt gewerkt en risico’s ten aanzien van brand, ontploffingen en persoonlijk letsel zoveel mogelijk zijn voorkómen. Er is, kortom, sprake van een veiligheidsbeheerssysteem dat voldoet aan de eisen die aan VCA ten grondslag liggen.

VCA certificaat voor uw onderneming? SKH staat u graag terzijde

In SKH vindt u een ervaren certificatie-instelling met klantfocus en expertise. SKH certificeert voor VCA met aandacht en open oog voor uw belangen. Neem contact op voor meer informatie over SKH en het VCA certificaat.

VCA en SKH.
Zekerheid met meerwaarde.