Speeltoestellen met KOMO® kwaliteitsverklaring volgens BRL 9921

SKH is de geaccrediteerde certificatie-instelling om fabrikanten en importeurs te begeleiden naar de KOMO® kwaliteitsverklaring Speeltoestellen; plaatsing, aanleg ondergrond, controle en onderhoud (BRL 9921). BRL 9921 heeft als doel de aanleg van een veilige speelplek te borgen. De beoordelingsrichtlijn heeft daartoe betrekking op de plaatsing van speeltoestellen, de aanleg van een schokabsorberende ondergrond, de controle en het onderhoud van speeltoestellen.

Wat bereikt u met de KOMO® kwaliteitsverklaring Speeltoestellen?

Wanneer u als onderneming beschikt over de KOMO® kwaliteitsverklaring Speeltoestellen, toont u aan te voldoen aan de eisen (o.a. vastgelegd in NEN-normen) die gelden voor het plaatsen, controleren en onderhouden van speeltoestellen en de plaatsingsvoorschriften van de betreffende fabrikant(en). Daarmee bereikt u een preferente marktpositie met betrekking tot de plaatsing van zulke toestellen in openbare ruimtes. Dat begrip omvat bijvoorbeeld ook: speeltuinen, scholen en recreatie-omgevingen.

KOMO® kwaliteitsverklaring Speeltoestellen? SKH wijst de weg

Met SKH beschikt u over een ervaren en betrouwbare partner, die u de weg wijst naar de KOMO® kwaliteitsverklaring Speeltoestellen. SKH certificeert met aandacht, klantfocus en merkbare inzet. Daarom wordt SKH door veel ondernemingen beschouwd als de certificatie-instelling met meerwaarde. 

KOMO® kwaliteitsverklaring Speeltoestellen en SKH.
Zekerheid met meerwaarde.

Zekerheid met meerwaarde

Product, proces of persoon certificeren? SKH biedt u zekerheid met meerwaarde. De zekerheid van het certificaat van uw keuze. Plus de meerwaarde van bewezen meedenkkracht, uitstekende service, kennis van zaken en jaren­lange ervaring. Die meerwaarde maakt het verschil. En dat merkt u.