Terug naar boven
SKH

Aanmeldingsformulier

EVD-dagen (Explosie-Veiligheids-Document) 11 en 12 oktober 2018 in Wageningen
Wat kunt u verwachten?

Tijdens de EVD-dagen vult een deskundig adviseur samen met u het Explosie-Veiligheids-Document (EVD) voor u in. Heeft u reeds een EVD, maar is deze bijv. niet meer up-to-date of incompleet, ook dan is het raadzaam om deze samen met de adviseur na te kijken en waar nodig aan te vullen/actualiseren zodat u weer beschikt over een actueel EVD. U wordt geholpen door een deskundige van een officiële Qex-certificaathouder, dus van een fabrikant of leverancier van houtstof-afzuiginstallaties die de kennis bezit om een EVD op te stellen en ruime ervaring heeft op dit gebied. Het enige dat wij van u vragen is dat u vooraf enkele foto’s maakt van de in uw bedrijf aanwezige machines/afzuiginstallatie(s) en deze, voorafgaand aan de EVD-dag, digitaal naar SKH opstuurt zodat wij deze foto’s in het EVD kunnen verwerken. Vervolgens komt u op het met u afgesproken tijdstip naar SKH in Wageningen waar een adviseur voor u klaar zit om onder het genot van een lekker kopje koffie samen met u het Explosie-Veiligheids-Document op te stellen. In slechts 3 - 4 uur heeft u op een eenvoudige en betaalbare manier uw vereiste Explosie-Veiligheids-Document (EVD) inclusief het bijbehorende Plan van Aanpak (PvA). Na afloop van de sessie wordt aan u een Bewijs van Deelname uitgereikt.

De kosten voor deelname bedragen € 600,00 (excl. btw) per bedrijf (indien een bedrijf meerdere vestigingen heeft dan dienen deze vestigingen zich apart in te schrijven).

Wilt u zeker zijn van deelname meldt u zich dan zo snel mogelijk aan. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal sessies beschikbaar. Aanmelden kan tot uiterlijk 14 september 2018.

  • Beschikbaarheid:

    Donderdag 11 oktober 2018 : 6 plaatsen

  • Beschikbaarheid:

    Vrijdag 12 oktober 2018 : 10 plaatsen

Inschrijven

Uw voorkeursdag

U kunt hierboven/hiernaast uw voorkeur voor datum aangeven. Wij doen ons best om u op uw voorkeursdatum in te delen. Houdt u er a.u.b. wel rekening mee dat u toch op een andere datum kan worden ingedeeld. Wanneer alle aanmeldingen binnen zijn (uiterlijk 14 september 2018) laten wij u zo spoedig mogelijk weten op welke datum u bent ingedeeld. Per bedrijf kunnen maximaal 3 deelnemers worden ingeschreven, welke dan allen aan dezelfde sessie dienen deel te nemen.

Uw gegevens

Na ontvangst van dit ingevulde aanmeldingsformulier ontvangt u een mail ter bevestiging van uw aanmelding. In deze mail staat een beknopte instructie/handleiding t.b.v. het verkrijgen van uw bedrijfseigen EVD (Explosie-Veiligheids-Document) en zijn de volgende 2 bijlagen bijgesloten: Bijlage 1 - Document 1) ATEX EVD-Tool (PDF) Bijlage 2 - Document 2) EVD Explosie-Veiligheids-Document (Word).

De factuur à € 600,00 (excl. btw) ontvangt u in een aparte e-mail.

Voor algemene vragen en/of meer informatie over de EVD-dagen kunt u contact opnemen met Wendy Brons, secretariaat, tel. 0317 - 45 34 25 of mail naar: w.brons@skh.nl. Indien u technische vragen heeft m.b.t. het EVD kunt u telefonisch contact opnemen met de heer B. Hemmer, onze ATEX deskundige, via bovenstaand telefoonnummer of stuur een mail naar: b.hemmer@skh.nl.