Terug naar boven
SKH

Aanmeldingsformulier

EVD-dagen (Explosie-Veiligheids-Document) in Wageningen
Wat kunt u verwachten?

Tijdens de EVD-dagen vult een deskundig adviseur samen met u het Explosie-Veiligheids-Document (EVD) voor u in. Heeft u reeds een EVD, maar is deze bijv. niet meer up-to-date of incompleet, ook dan is het raadzaam om deze samen met de adviseur na te kijken en waar nodig aan te vullen/actualiseren zodat u weer beschikt over een actueel EVD. U wordt geholpen door een deskundige van een officiële Qex-certificaathouder, dus van een fabrikant of leverancier van houtstof-afzuiginstallaties die de kennis bezit om een EVD op te stellen en ruime ervaring heeft op dit gebied. Het enige dat wij van u vragen is dat u vooraf enkele foto’s maakt van de in uw bedrijf aanwezige machines/afzuiginstallatie(s) en deze, voorafgaand aan de EVD-dag, digitaal naar SKH opstuurt zodat wij deze foto’s in het EVD kunnen verwerken. Vervolgens komt u op het met u afgesproken tijdstip naar SKH in Wageningen waar een adviseur voor u klaar zit om onder het genot van een lekker kopje koffie samen met u het Explosie-Veiligheids-Document op te stellen. In slechts 3 - 4 uur heeft u op een eenvoudige en betaalbare manier uw vereiste Explosie-Veiligheids-Document (EVD) inclusief het bijbehorende Plan van Aanpak (PvA). Na afloop van de sessie wordt aan u een Bewijs van Deelname uitgereikt.

De kosten voor deelname bedragen € 600,00 (excl. btw) per bedrijf (indien een bedrijf meerdere vestigingen heeft dan dienen deze vestigingen zich apart in te schrijven).

De eerstvolgende EVE-dagen zullen weer plaatsvinden in het voorjaar 2019. De precize data zijn op dit moment nog niet bekend. Wanneer u interesse heeft om deel te nemen kunt u een e-mail sturen naar mail@skh.nl, u ontvangt dan alle informatie van ons.Voor algemene vragen en/of meer informatie over de EVD-dagen kunt u contact opnemen met Wendy Brons, secretariaat, tel. 0317 - 45 34 25 of mail naar: w.brons@skh.nl. Indien u technische vragen heeft m.b.t. het EVD kunt u telefonisch contact opnemen met de heer B. Hemmer, onze ATEX deskundige, via bovenstaand telefoonnummer of stuur een mail naar: b.hemmer@skh.nl.