Terug naar boven
SKH

Aanmeldingsformulier

EVD-dag(Explosie-Veiligheids-Document) in Wageningen
Wat kunt u verwachten?

Tijdens de EVD-dag vult een deskundig adviseur samen met u het Explosie-Veiligheids-Document (EVD) voor u in. Heeft u reeds een EVD, maar is deze bijv. niet meer up-to-date of incompleet, ook dan is het raadzaam om deze samen met de adviseur na te kijken en waar nodig aan te vullen/actualiseren zodat u weer beschikt over een actueel EVD. U wordt geholpen door een deskundige van een officiële Qex-certificaathouder, dus van een fabrikant of leverancier van houtstof-afzuiginstallaties die de kennis bezit om een EVD op te stellen en ruime ervaring heeft op dit gebied. Het enige dat wij van u vragen is dat u vooraf enkele foto’s maakt van de in uw bedrijf aanwezige machines/afzuiginstallatie(s) en deze, voorafgaand aan de EVD-dag, digitaal naar SKH opstuurt zodat wij deze foto’s in het EVD kunnen verwerken. Vervolgens komt u op het met u afgesproken tijdstip naar SKH in Wageningen waar een adviseur voor u klaar zit om onder het genot van een lekker kopje koffiesamen met u het Explosie-Veiligheids-Document op te stellen. In slechts 3 uur heeft u op een eenvoudige en betaalbare manier uw vereiste Explosie-Veiligheids-Document (EVD) inclusief het bijbehorende Plan van Aanpak (PvA). Na afloop van de sessie wordt aan u een Bewijs van Deelname uitgereikt.

Wilt u weten wat u precies kunt verwachten bij onze EVD-dag en wat de kosten zijn? Check dan onze website voor alle info over de EVD-dag!

Beide sessies op donderdag 28 maart 2019 zijn reeds vol!

Vanwege de grote belangstelling en het beperkte aantal sessies organiseren wij later dit jaar nogmaals de EVD-dagen. De datum hiervoor is nu nog niet bekend, maar zal binnenkort worden vastgesteld. Heeft u interesse om later dit jaar deel te nemen aan één van onze EVD-dagen dan kunt u dit via mail@skh.nl kenbaar maken. Wanneer de datum van de nieuwe EVD-dagen dan is vastgesteld zal er contact met u worden opgenomen.

Na ontvangst van dit ingevulde aanmeldingsformulier ontvangt u een mail ter bevestiging van uw aanmelding. In deze mail staat een beknopte instructie/handleiding t.b.v. het verkrijgen van uw bedrijfseigen EVD (Explosie-Veiligheids-Document) en zijn de volgende 2 bijlagen bijgesloten: Bijlage 1 - Document 1) ATEX EVD-Tool (PDF) Bijlage 2 - Document 2) EVD Explosie-Veiligheids-Document (Word).

Voor algemene vragen en/of meer informatie over de EVD-dag kunt u contact opnemen met Wendy Brons, secretariaat, tel. 0317 - 45 34 25 of mail naar: w.brons@skh.nl. Indien u technische vragen heeft m.b.t. het EVD kunt u telefonisch contact opnemen met de heer B. Hemmer, onze ATEX deskundige, via bovenstaand telefoonnummer of stuur een mail naar: b.hemmer@skh.nl.