Een product certificeren bij SKH

skh-referentie-0002.jpg

U wilt een product of meerdere producten laten certificeren? SKH voorziet u van de keurmerken die u nodig heeft om succesvol te kunnen opereren. Wij verzorgen niet alleen certificering van eindproducten, maar ook van halffabricaten en componenten. SKH kent de nationale en internationale normeringen, biedt tientallen jaren ervaring en bovendien: zekerheid met meerwaarde.

Certificeren met SKH levert meer op

Een product certificeren met SKH betekent in de eerste plaats het verwerven van een onafhankelijke, objectieve bevestiging van de kwaliteit van uw product(en). Maar het betekent ook: uitgebreide professionele aandacht voor uw concurrentiekracht en daarmee een verbetering van uw marktpositie. U kunt faalkosten beslissend verminderen, aan efficiency winnen en meer duurzaamheid bereiken. Daarom zien veel fabrikanten, náást het geambieerde kwaliteitskeurmerk, graag het SKH logo staan.

Voor welke keurmerken certificeert SKH?
Bekijk keurmerken

In welke branches certificeert SKH?
Bekijk branches

Product certificeren?
Neem contact op

CE-markering: SKH wijst de weg

Een CE-markering is geen kwaliteitskeurmerk, maar is op grond van Europese regelgeving wel verplicht voor meer dan 20 product-groepen, waaronder bouwproducten, gastoestellen en speelgoed. Iedere fabrikant draagt zelf de verantwoordelijkheid en dus de consequenties voor de CE-markering die hij aanbrengt. SKH adviseert over CE-markeringen, stelt deze op en zorgt ervoor dat ze voldoen aan Europese wetgeving. De juiste combinatie van CE-markering én kwaliteitskeurmerk levert extra marktpreferentie op. SKH wijst de weg.

CE-markering: goed geregeld met SKH