SKH

SKH staat op de BouwBeurs, kom je ook?

Van 4 t/m 8 februari klopt het hart van de bouw in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is SKH van de partij. Je vindt ons in hal 10, stand F022, waar we je graag bijpraten over KOMO, ISO, STIP, FSC, PEFC, VCA en ATEX. Ook voor informatie over actuele onderwerpen zoals de verlijming van steenstrips, single part productie en richtlijnen voor het plaatsen op de bouw (in het kader van de wet kwaliteitsborging) bent u van harte welkom!

Meer informatie

Dakramen met KOMO-attest volgens BRL 3700. Attestering door SKH.

Onder andere wind- en waterdichtheid, sterkte en stijfheid, ventilatievoorzieningen plus de mate van inbraakwerendheid van dakramen worden aangetoond met een KOMO-attest op basis van Beoordelingsrichtlijn (BRL) 3700. Het KOMO-attest op basis van BRL 3700 geeft direct al een voorsprong in de markt, omdat het een bewijs vormt voor het voldoen aan objectieve normen. Institutionele opdrachtgevers en in nog grotere mate particuliere klanten vragen vaak expliciet om dakramen met KOMO. In Nederland en meer en meer ook in het buitenland.

Dakramen  in nieuwbouw, verbouw en renovatie

Dakramen die geleverd worden onder het KOMO-attest op basis van BRL 3700 worden graag toegepast in nieuwbouw, verbouw (zoals woninguitbreidingen) en bij renovatie van wooncomplexen en utiliteitsbouw. Met name de toepassing in eigentijdse (prefab) daksystemen en in combinatie met bijvoorbeeld dakkapellen vormt een snel groeiende en grote markt. Wanneer dakramen geleverd worden volgens BRL 3700 en dus met KOMO-attest, wordt voldaan aan een sterke preferentie in die markt. Bovendien maakt het KOMO-attest op basis van BRL 3700 de toepassingsprestaties van dakramen beter verzekerbaar.

Geaccrediteerde  certificatie-instelling SKH

Producenten van KOMO-gecertificeerde daken en woningen passen dakramen met KOMO-attest op basis van BRL 3700 toe omdat zij weten dat de kwaliteit dan is geborgd. Omdat het belang van objectief op kwaliteit getoetste producten en processen in de bouw sterk zal toenemen, verwachten wij een aanhoudende vraag naar het KOMO-attest op grond van BRL 3700. SKH is de geaccrediteerde certificatie-instelling voor KOMO-attestering en KOMO-certificatie. Onder het motto ‘zekerheid met meerwaarde’ mag u als producent van dakramen rekenen op een uitstekende service en begeleiding. Welkom!

Download bestandDownloaden

Zekerheid met meerwaarde

Product, proces of persoon certificeren? SKH biedt u zekerheid met meerwaarde. De zekerheid van het certificaat van uw keuze. Plus de meerwaarde van bewezen meedenkkracht, uitstekende service, kennis van zaken en jaren­lange ervaring. Die meerwaarde maakt het verschil. En dat merkt u.