SKH

SKH staat op de BouwBeurs, kom je ook?

Van 4 t/m 8 februari klopt het hart van de bouw in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is SKH van de partij. Je vindt ons in hal 10, stand F022, waar we je graag bijpraten over KOMO, ISO, STIP, FSC, PEFC, VCA en ATEX. Ook voor informatie over actuele onderwerpen zoals de verlijming van steenstrips, single part productie en richtlijnen voor het plaatsen op de bouw (in het kader van de wet kwaliteitsborging) bent u van harte welkom!

Meer informatie

SKH reikt KOMO certificaat en 300e Erkende Aansluiting uit aan Timmerfabriek Ebbers

foto-oscar-uitreiking-certificaat-aan-tifa-ebbers-d-d-22-09-2016-img-0727.JPG

Datum: 27-09-2016

Maarten Ebbers van Timmerfabriek Ebbers ontving donderdag 22 september het KOMO certificaat 'Houten buitendeuren concepten I en II'. Tijdens de feestelijke uitreiking overhandigde Oscar van Doorn, directeur van SKH, daarbij ook het 300e SKH Erkende Bouwbesluit Aansluitdocument.

De markt kiest voor KOMO-kwaliteitsverklaringen, omdat die zowel de vraag als de aanbodzijde van de markt precies de zekerheid bieden die men wenst. SKH verstrekt sinds 2016 aan certificaathouders, indien van toepassing, ook een ‘SKH Erkend Bouwbesluit Aansluitdocument’. Met deze zogenoemde Erkende aansluiting, die de ‘oude’ Erkenning heeft vervangen, wordt aangetoond dat SBK (Stichting Bouwkwaliteit) heeft geconstateerd dat voldaan wordt aan het Bouwbesluit. Oscar van Doorn: “Met andere woorden: KOMO plus SKH = Kwaliteit en Erkende aansluiting. Dat staat helemaal los van CE-markering. Vreemd dat daar soms verwarrende berichten over naar buiten worden gebracht.” De timmerfabriek gericht op innovatie en gekenmerkt door Lean productie heeft haar aantoonbaar kwalitatief hoogwaardige productengamma hiermee verder uitgebreid.

Deel dit artikel op LinkedIn: