SKH

SKH staat op de BouwBeurs, kom je ook?

Van 4 t/m 8 februari klopt het hart van de bouw in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is SKH van de partij. Je vindt ons in hal 10, stand F022, waar we je graag bijpraten over KOMO, ISO, STIP, FSC, PEFC, VCA en ATEX. Ook voor informatie over actuele onderwerpen zoals de verlijming van steenstrips, single part productie en richtlijnen voor het plaatsen op de bouw (in het kader van de wet kwaliteitsborging) bent u van harte welkom!

Meer informatie

SKH reikt eerste persoonscertificaten uit voor luchtdichtheidsmeters

skh-uitreiking-eerste-persoonscertificaat-pasjes.JPG

Datum: 11-07-2016

Op initiatief van de Nederlandse Branchevereniging Voor Luchtdichtheidsmetingen (NBVL, www.nbvl.nl) is in samenwerking met SKH de beoordelingsgrondslag 13-01 “Luchtdichtheidsmetingen” aangepast c.q. voorbereid op de ISO 9972: 2015. De bedrijven “Thermodicht” in de persoon van Herman Bos en “Raak Energie advies” in de persoon van Marcel Nooijen hebben de bij deze BGS 13-01 behorende persoonscertificaten uitgereikt gekregen, daar zij hebben aangetoond te voldoen aan de eisen gesteld in deze BGS..

Zowel het kwaliteitssysteem en de door beide heren uitgevoerde metingen voldeden ruimschoots aan de eisen van de BGS 13-01. Met de bijbehorende persoonlijke passen kan worden aangetoond dat ze vakbekwaam zijn voor het uitvoeren van deze metingen. De persoonlijke passen hebben een geldigheid van drie jaar geldig waarna opnieuw moet worden aangetoond dat de kennis op peil is gehouden en gebleven.

De SKH-Beoordelingsgrondslag is een praktische uitwerking van de normen NEN 2686, NEN-EN 13829 en NEN-EN-ISO 9972:2015. Deze normen zijn niet allesomvattend en een reden voor interpretatieverschillen. Deze interpretatieverschillen worden weggenomen in de BGS 13-01.

Deze BGS wordt geschreven door Herman Bos, Frans Dam, Erik Giesen, Marcel Nooijen, Eddy Taelman, Bas Spit.

De SKH-Beoordelingsgrondslag 13-01 kunt u downloaden op www.skh.nl.

Op de foto vlnr. Marcel Nooijen (Raak Energie advies) Herman Bos ( Thermodicht)

Deel dit artikel op LinkedIn: