SKH

SKH staat op de BouwBeurs, kom je ook?

Van 4 t/m 8 februari klopt het hart van de bouw in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is SKH van de partij. Je vindt ons in hal 10, stand F022, waar we je graag bijpraten over KOMO, ISO, STIP, FSC, PEFC, VCA en ATEX. Ook voor informatie over actuele onderwerpen zoals de verlijming van steenstrips, single part productie en richtlijnen voor het plaatsen op de bouw (in het kader van de wet kwaliteitsborging) bent u van harte welkom!

Meer informatie

Nieuwe BRL 0905-1 "Bouwsystemen voor energiezuinige woningen, woninguitbreidingen en/of woongebouwen"

Datum: 01-07-2013

Met deze BRL beantwoordt SKH de behoefte aan zekerheid omtrent de kwaliteit van het bouwwerk. SKH beoordeelt eenmalig het betreffende (basis) ontwerp. Indien dit voldoet kan het KOMO® attest worden uitgereikt. Bij oplevering vindt een controle van het bouwwerk plaats, die onder andere uit een blowerdoortest en infraroodfoto's bestaat.

Voldoet het bouwwerk aan de in de richtlijn BRL 0905-1 vastgelegde criteria, dan kan hierna een traject gestart worden om tot een KOMO® attest-met-productcertificaat te komen. Vervolgens is sprake van periodieke monitoring en inspecties door SKH.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Remko van Galen, tel. 0317-45 34 25.

Deel dit artikel op LinkedIn: