SKH

SKH staat op de BouwBeurs, kom je ook?

Van 4 t/m 8 februari klopt het hart van de bouw in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is SKH van de partij. Je vindt ons in hal 10, stand F022, waar we je graag bijpraten over KOMO, ISO, STIP, FSC, PEFC, VCA en ATEX. Ook voor informatie over actuele onderwerpen zoals de verlijming van steenstrips, single part productie en richtlijnen voor het plaatsen op de bouw (in het kader van de wet kwaliteitsborging) bent u van harte welkom!

Meer informatie

Houtskeletbouw fabriek DUPAC mag als eerste Belgische onderneming CE-markering voeren op houten Kerto-Ripa® LVL elementen van de Finse producent Metsä Wood.

uitreiking-certificaat-dupac.jpg
houtskeletbouw-fabriek-dupac.jpg

Datum: 29-05-2017

Op 18 mei jongstleden heeft Oscar van Doorn, directeur van SKH, in aanwezigheid van de Finse ambassadeur, het certificaat volgens ETA-07/0029 uitgereikt aan DUPAC cvba. Hiermee heeft DUPAC aangetoond dat zij volgens de strenge kwaliteitseisen zoals opgesteld door Metsä Wood, Kerto-Ripa® LVL elementen kunnen produceren. Daar het concept door Metsä Wood binnen de CE systematiek is ondergebracht dient de kwaliteit door een onafhankelijke partner gecontroleerd te worden. SKH is blij dat Metsä Wood voor een onafhankelijke kennispartner heeft gekozen. De onafhankelijke controle met de daarbij horende begeleiding en focus op kwaliteit passen zowel bij Metsä Wood, DUPAC als SKH.

Deel dit artikel op LinkedIn: