SKH

SKH staat op de BouwBeurs, kom je ook?

Van 4 t/m 8 februari klopt het hart van de bouw in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is SKH van de partij. Je vindt ons in hal 10, stand F022, waar we je graag bijpraten over KOMO, ISO, STIP, FSC, PEFC, VCA en ATEX. Ook voor informatie over actuele onderwerpen zoals de verlijming van steenstrips, single part productie en richtlijnen voor het plaatsen op de bouw (in het kader van de wet kwaliteitsborging) bent u van harte welkom!

Meer informatie

De Groot Vroomshoop is CE gecertificeerd door SKH voor het maken van grote volle doorsnede vingerlassen in gelijmd gelamineerd hout

uitreiking-ce-certificaat-gelijmd-gelamineerd-hout-met-grote-vingerlassen-aan-de-groot-vroomshoop.jpg
grote-vingerlas-in-gelijmd-gelamineerd-hout.jpg

Datum: 25-09-2017

De Groot Vroomshoop ontving op donderdag 21 september jl. het CE-certificaat 'Gelijmd gelamineerd hout met grote vingerlassen' o.b.v. de norm NEN-EN 14080.
Oscar van Doorn, directeur SKH reikte het CE-certificaat uit aan de heren Bert Brinks (Manager R&D, DGV), Michiel Vincent (Adjunct Directeur, DGV) en Marco ten Voorde (MVO Coördinator, DGV) in het bijzijn van Peter de Graauw (projectleider SKH).

De Groot Vroomshoop Gelijmde Houtconstructies is CE gecertificeerd door SKH voor het maken van grote volle doorsnede vingerlassen in gelijmd gelamineerd hout. Om dit te bereiken is uitgebreid onderzoek gedaan en 1:1 getest in samenwerking met TU München. Daarnaast zijn er diverse optimalisaties in het kwaliteitssysteem gemaakt.

De Groot Vroomshoop is het eerste en enige bedrijf in Nederland met een CE certificaat op de grote vingerlassen in gelijmd gelamineerd hout. Vanaf 1 augustus 2017 kan De Groot Vroomshoop daardoor complete gelamineerde houtconstructies inclusief grote vingerlassen leveren met CE. Dit is van belang omdat dit vanuit Europese en Nederlandse wetgeving verplicht is.

Deel dit artikel op LinkedIn: