SKH

SKH staat op de BouwBeurs, kom je ook?

Van 4 t/m 8 februari klopt het hart van de bouw in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is SKH van de partij. Je vindt ons in hal 10, stand F022, waar we je graag bijpraten over KOMO, ISO, STIP, FSC, PEFC, VCA en ATEX. Ook voor informatie over actuele onderwerpen zoals de verlijming van steenstrips, single part productie en richtlijnen voor het plaatsen op de bouw (in het kader van de wet kwaliteitsborging) bent u van harte welkom!

Meer informatie

Bouwbesluit-aansluitdocument

foto-2-uitreiking-ebba.jpg

Datum: 23-06-2016

Het SKH BB-aansluitdocument is door de Stichting Bouwkwaliteit (SBK), als vertegenwoordiger van de overheid, beoordeeld en akkoord bevonden. Hiermee is de SKH-verklaring een wettig en erkend bewijsmiddel dat met de toepassing van het product aan de vermelde voorschriften uit de Nederlandse bouwregelgeving wordt voldaan.De SKH-controleurs zijn gestart met het persoonlijk afgeven van deze ingelijste verklaringen. De certificaathouders reageren enthousiast, zo laat SKH weten.

Op de eerste foto's: vlnr Dennis Roordink (Technisch manager van de HEBO) Jan Nijmeier (Manager kwaliteit en innovatie van  de WEBO) Op de tweede foto Rik Wegerif (Nijhuis Toelevering BV)  Jan Keijzer (Timmerfabriek de Mors Rijssen BV)

Deel dit artikel op LinkedIn: