De EVD-dagen op 3 en 4 november waren weer een succes.

De EVD-dagen in november waren weer een succes. SKH organiseert op 30 en 31 maart 2022; de; volgende EVD-dagen.Tijdens deze dagen zijn de Explosie-Veiligheids-Documenten (EVD) voor de deelnemende bedrijven weer opgesteld.Wilt u snel, gemakkelijk en betaalbaar uw Explosie-Veiligheids-Document (EVD) laten opstellen? Laat onze deskundige adviseurs u dan helpen met het invullen van uw EVD!SKH organiseert op 30 en 31 maart 2022  de volgende EVD-dagen, U kunt zich aanmelden via de email: evd@skh.nl of telefonisch tel. : 0317-453 425 , meld u snel aan!Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM!Voor meer informatie zie skh.nl evd-dagen

9 november 2021

Lees meer

Web-seminar en presentatie BRL 0801 Houten Gevelelementen te downloaden.

Web-seminar en presentatie BRL 0801 Houten Gevelelementen te downloaden.Op 31 oktober 2019 is de gewijzigde versie van de BRL 0801 “Houten gevelelementen” aanvaard door de KOMO Kwaliteits- en Toetsingscommissie van de Stichting KOMO.De aanvaarding van de BRL 0801 is het resultaat van overleg met belanghebbende marktpartijen zoals de NBvT waarbij gekeken is naar de marktwensen en de ontwikkelingen op het gebied van wet en regelgeving.Om de belangrijkste wijzigingen toe te lichten zijn er verschillende web-seminars geweest. Mocht u niet in de gelegenheid geweest zijn om deze te volgen of wilt u deze nog een keer terugkijken dan kunt u dat via deze link doen.De presentatie kunt u hier downloaden.

1 oktober 2020

Lees meer

KOMO certificaat Houten buitendeuren voor Van Eck Trappen en Kozijnen

Jan Komdeur van SKH heeft vanmorgen, 1 oktober, het KOMO® certificaat voor Houten buitendeuren uitgereikt aan directeur Hans Tholen van Van Eck Trappen en Kozijnen te Son en Breugel.Dit KOMO® certificaat is afgegeven op basis van de eisen zoals gesteld in de BRL 0803 ‘Houten buitendeuren’. Belangrijk is dat een deur voldoet aan de door de markt gewenste kwaliteitsvoorschriften en dat de consument daarmee vertrouwen heeft dat hij voldoende zekerheid krijgt. Een KOMO® certificaat biedt dit.

1 oktober 2019

Lees meer

SKH Kwaliteitskader luchtdichtheid en ventilatie van gebouwen

SKH Kwaliteitskader-deskundigen bieden zekerheid over luchtdichtheid en ventilatie van gebouwen in Vlaanderen (België).Concrete controle op en snelle verslaggeving over luchtdichtheids- en ventilatie-prestaties van gebouwen in Vlaanderen? Kies dan een erkende luchtdichtheidstester en ventilatieverslaggever die is aangesloten bij het SKH Kwaliteitskader. Het SKH Kwaliteitskader certificeert sinds 1 mei 2018 in Vlaanderen in deze discipline volgens in België geldende STS-en (vergelijkbaar met de Nederlandse Beoordelingsrichtlijnen (BRL-en)). 

17 september 2019

Lees meer