Web-seminar en presentatie BRL 0801 Houten Gevelelementen te downloaden.

Web-seminar en presentatie BRL 0801 Houten Gevelelementen te downloaden.Op 31 oktober 2019 is de gewijzigde versie van de BRL 0801 “Houten gevelelementen” aanvaard door de KOMO Kwaliteits- en Toetsingscommissie van de Stichting KOMO.De aanvaarding van de BRL 0801 is het resultaat van overleg met belanghebbende marktpartijen zoals de NBvT waarbij gekeken is naar de marktwensen en de ontwikkelingen op het gebied van wet en regelgeving.Om de belangrijkste wijzigingen toe te lichten zijn er verschillende web-seminars geweest. Mocht u niet in de gelegenheid geweest zijn om deze te volgen of wilt u deze nog een keer terugkijken dan kunt u dat via deze link doen.De presentatie kunt u hier downloaden.

1 oktober 2020

Lees meer

De EVD-dagen op 9 en 10 september waren weer een succes.

De EVD-dagen op 9 en 10 september waren weer een succes.Tijdens deze dagen waar iedereen zich goed aan de Corona richtlijnen van de RIVM kon houden zijn de Explosie-Veiligheids-Documenten (EVD) voor de deelnemende bedrijven weer opgesteld.Wilt u snel, gemakkelijk en betaalbaar uw Explosie-Veiligheids-Document (EVD) laten opstellen? Laat onze deskundige adviseurs u dan helpen met het invullen van uw EVD!SKH organiseert op 2 en 3 december 2020 de; volgende EVD-dagen, U kunt zich aanmelden via de email: j.rip@skh.nl of telefonisch tel. : 0317-453 425 , meld u snel aan!Wij houden ons aan de richtlijnen van het  RIVM!Voor meer informatie zie skh.nl evd-dagen

23 september 2020

Lees meer

KOMO certificaat Houten buitendeuren voor Van Eck Trappen en Kozijnen

Jan Komdeur van SKH heeft vanmorgen, 1 oktober, het KOMO® certificaat voor Houten buitendeuren uitgereikt aan directeur Hans Tholen van Van Eck Trappen en Kozijnen te Son en Breugel.Dit KOMO® certificaat is afgegeven op basis van de eisen zoals gesteld in de BRL 0803 ‘Houten buitendeuren’. Belangrijk is dat een deur voldoet aan de door de markt gewenste kwaliteitsvoorschriften en dat de consument daarmee vertrouwen heeft dat hij voldoende zekerheid krijgt. Een KOMO® certificaat biedt dit.

1 oktober 2019

Lees meer