Wilt u snel, gemakkelijk en betaalbaar uw Explosie-Veiligheids-Document (EVD) laten opstellen? Laat onze deskundige adviseurs u dan helpen met het invullen van uw EVD tijdens onze EVD-dag op 26 juni a.s.!

Steeds meer bedrijven weten SKH te vinden om hen te helpen bij het opstellen van hun Explosie-Veiligheids-Document (EVD)! Met wederom een succesvolle 6e editie van de EVD-dagen heeft SKH in de afgelopen 2 jaar al 200 bedrijven geholpen met het invullen van hun verplichte EVD. 

2 april 2019

Lees meer

KOMO voor Mansonia glaslatten

Vanuit de BRL 0812 ‘Geprofileerde (onder)delen voor timmerwerk’ was het tot nu toe gebruikelijk om alleen houtsoorten toe te passen die waren opgenomen in de SKH-Publicatie 99-05 ‘Lijst van goedgekeurde houtsoorten voor de toepassing in houten gevelelementen  (kozijnen, ramen en deuren). Om als houtsoort op deze lijst te worden opgenomen moet de houtsoort voldoen aan de eisen zoals opgenomen in de SKH-Publicatie 97-04  ‘Houtsoorten voor toepassing in geveltimmerwerk’.

18 maart 2019

Lees meer

Wilt u snel, gemakkelijk en betaalbaar uw Explosie-Veiligheids-Document (EVD) in orde krijgen? Laat SKH u dan helpen tijdens onze EVD-dag!

Met wederom een succesvolle 5e editie van de EVD-dagen heeft SKH in de afgelopen 2 jaar al 150 bedrijven geholpen met het invullen van hun verplichte Explosie-Veiligheids-Document (EVD). Naast de verplichting vanuit de Arbowet om als werkgever binnen de houtbranche in het bezit te zijn van een actueel EVD, lijkt het erop dat houtbewerkers zich steeds meer bewust worden van de explosiegevaren van houtstof. De EVD-dagen beginnen steeds meer een begrip te worden binnen de branche. Wilt u ook op een gemakkelijke en betaalbare manier aan uw EVD komen? Onze deskundige adviseurs helpen u graag om samen met u het vereiste EVD op te stellen.

20 november 2018

Lees meer