Terug naar boven
SKH

Aanmeldingsformulier

EVD-dagen (Explosie-Veiligheids-Document) 10 en 11 mei 2017 in Wageningen

Tijdens de EVD-Dagen krijgt u hulp bij het opstellen van uw Explosie-Veiligheids-Document (EVD). U wordt begeleid door een deskundige van een officiële Qex-certificaathouder, dus van een fabrikant of leverancier van houtstof-afzuiginstallaties. In het kantoor van SKH in Wageningen zitten de deskundigen voor u klaar, om onder het genot van een lekker broodje en een kopje koffie, uw concept EVD-document door te lopen en een Plan van Aanpak op te stellen. Na afloop van de sessie wordt aan u een Bewijs van Deelname uitgereikt en gaat u naar huis met een gecontroleerd Explosie-Veiligheids-Document (EVD) en een Plan van Aanpak (PvA). De kosten voor deelname bedragen € 580,00 (excl. btw) per bedrijf. Voor meer informatie over de EVD-dagen klik hier

Wilt u zeker zijn van deelname meldt u zich dan zo snel mogelijk aan. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal sessies beschikbaar. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 april.

 • Woensdag 10 mei 2017

  Beschikbaarheid:

  Sessie 1: 09:00 - 12:00 : Voldoende plaatsen
  Sessie 2: 13:00 - 16:00 : Voldoende plaatsen

 • Donderdag 11 mei 2017

  Beschikbaarheid:

  Sessie 1: 09:00 - 12:00 : Voldoende plaatsen
  Sessie 2: 13:00 - 16:00 : Voldoende plaatsen

Inschrijven

Uw voorkeurstijd

U kunt hierboven/hiernaast uw voorkeur voor datum en tijdstip aangeven. Wij doen ons best om u op uw voorkeursdatum en -tijd in te delen. Houdt u er a.u.b. wel rekening mee dat u toch op een andere datum en tijd kan worden ingedeeld. Wanneer alle aanmeldingen binnen zijn laten wij u zo spoedig mogelijk weten op welke datum en in welke sessie u bent ingedeeld. Per bedrijf kunnen maximaal 3 deelnemers worden ingeschreven, welke dan allen aan dezelfde sessie dienen deel te nemen.

Uw gegevens

Na ontvangst van dit ingevulde aanmeldingsformulier ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding, een PDF-vragenlijst (dit is het concept EVD) + invulinstructies en de ATEX EVD-Tool voor de houtbranche.

De factuur à € 580,00 (excl. btw) ontvangt u per separate post.

Voor vragen en/of meer informatie over de EVD-dagen kunt u contact opnemen met de heer B.A.B. (Bram) Hemmer, telefonisch bereikbaar via tel. nr. 0317 - 45 34 25 of via b.hemmer@skh.nl.